Oplevelser i landsbyen

Vi har mange oplevelser i løbet af året. Tjek vores eventkalender for at følge med i hvad der sker i Odins Odense i løbet af året, eller se vores tilbud på særlige arrangementer specielt for dig!

Events

Udforsk vores kommende events og gør dig klar til at blive underholdt, inspireret og engageret. Ligegyldigt om du interesserer sig for mad, musik eller sværdkamp – her sker ting for både store og små.

Dit arrangement

Lad os skræddersy et unikt arrangement, der matcher dine præcise ønsker og behov – så du kan få den bedste oplevelse muligt!

Rundvisninger

Gå med en formidler rundt i landsbyen, og få et unikt indblik i dagliglivet for ca. 2000 år siden. En rundvisning tager typisk 1½ time og kan skræddersys efter jeres ønsker og behov.

Jernalderfamilie

Tag med Odins Odense på en unik tidsrejse og prøv kræfter med livet i jernalderen.

Undervisnings-forløb

Giv dine elever mulighed for at dykke ned i vikingernes liv og kultur. Vores undervisningsprogram kan tilpasses alle aldersgrupper og kan skræddersys til at imødekomme dine specifikke undervisningsmål og behov.

Lejrskoler

Kom med på en tidsrejse, hvor en skoleklasse og dens lærere sendes tilbage til jernalderen i 2 eller 3 dage.  
Her skal eleverne sove i shelter, og de vil komme til at prøve kræfter med livet i jernalderen i mange forskellige former.