Frivillige

Foreningens drivkraft

Landsbyen drives i stor grad af frivillige der både med og uden dragt er med til at formidle Danmarks jernalder til besøgende og holde stedet ved lige. Der er et stærkt fællesskab blandt de frivillige der ikke kun lærer fra sig til de besøgende, men også mødes i forskellige “nørklegrupper”, hvor de træner og udveksler deres håndværk. Når du som besøgende mødes af jeranaldermænd og -kvinder på turen rundt i landsbyen vil det i langt de fleste tilfælde være de frivillige du møder.
For at fremme landsbyens atmosfære overfor besøgende bestræber vi os på altid at have liv og bål i mindst ét af vores huse, at der minimum er fire personer pr. dag der er i dragt og at vi samtidig er så autentiske som muligt når vi er i dragt.
Alle frivillige kommer med deres egen faglige baggrund, historiske viden og ikke mindst deres egen praktiske tilgang til tingene, hvilket, kombineret med en grundig oplæring, gør at alle føler sig godt klædt på til at løfte deres opgaver i landsbyen. Vi står altid klar til at byde nye frivillige i alle aldre velkomne!

Støttemedlemmer

Støt arbejdet med bevarelse af landsbyen ved at melde dig ind i Odins Odense og få:

  • Gratis adgang til landsbyen

  • Mulighed for at deltage i frivillige arbejdsgrupper

  • Løbende information om udviklingen og arrangementer gennem medlemshjemmesiden og nyhedsbreve

Medlemskab og Priser

Vælg mellem fire typer medlemskab, som koster kr./år: