Seneste nyt
Friskost og rygeost
Kulinarisk jernalder Kontakt Tlf.E-mail 23 10 06 32kontakt@odinsodense.dk Friskost og rygeost Dette er en overraskende nem måde at lave din ...
Jernaldermarked ’23
Fyns største Jernaldermarked!Markedspladsen syder af liv og leben, når krigerne uddeler sværdslag og handelsmændene slagtilbud du ikke kan modstå.Hvad med ...
Plankefisk
Kulinarisk jernalder Kontakt Tlf.E-mail 23 10 06 32kontakt@odinsodense.dk Plankefisk Når man laver fisk på jernaldermanér, kan næsten alle fisk kan ...
Hvordan man griber jernaldermadlavning an
Kulinarisk Jernalder - Madblog Introduktion til jernaldermadlavning Hvis du ikke er vant til at lave mad over bål eller på ...
Høvdingefruens brændenædlesuppe med løg, røget bacon og korn
Kulinarisk jernalder Kontakt Tlf.E-mail 23 10 06 32kontakt@odinsodense.dk Høvdingefruens brændenældesuppe med løg, røget bacon og korn Brændenælder er nogle af ...
Vilde vikinger og fredelige jernalderfolk i landsbyen
Se frem til endnu en uge med liv og leben i jernalderen I morgen søndag flytter nye (gammelkendte) jernalderfamilier ind ...