Åbningstider

Alle åbningsdage fra 10-16

  • Højsæson
  • Events
  • Lavsæson
  • Lukket
MTOTFLS
09
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Priser

Højsæson

Voksen
Børn (6-14 år)
Børn under 6 år

80kr.
40 kr.
Gratis

Almindelige åbningsdage

Voksen
Børn (6-14 år)
Børn under 6 år

60 kr.
30 kr.
Gratis

Medlemmer kommer gratis ind året rundt, dog kan der ved enkelte events være en reduceret entrépris

Bemærk! Der kan være andre priser i forbindelse med afholdelse af events i landsbyen.

Adresse

Store Klaus 40
5270 Odense N

Offentlig transport

Der er gode busforbindelser til Jernalderlandsbyen. Fra stoppestedet er der kun ca. 350 meter til jernalderlandsbyen. 
Fynbus mod Bogense holder på Bogensevej ved Stærehusvej. Disse busforbindelser kører bl.a. fra Odense Centrum. 
Indtast din afgangsdestination og afrejsetidspunkt på Rejseplanen.dk, og få en personlig rejseplan til Jernalderlandsbyen. 

I må gerne medbringe egen mad i jernalderlandsbyen. I vores butik kan I købe kaffe, te og is. Det er kun ved div. arrangementet at der sælges mad i landsbyen.

Faciliteter

I jernalderlandsbyen har vi to moderne toiletter. Det ene toilet er handicapvenligt og der er puslebord. Der er også mulighed for at fylde vandflasken med dejligt koldt vand fra vores udendørshane. 

Det er tilladt at tage hund med i landsbyen, men den skal holdes i snor og ejeren samler selvfølgelig op efter den. Der er opsat stander med hundeposer i landsbyen. Der kan være andre hunde i landsbyen, så har du en hund, der ikke trives med andre hunde, skal du overveje om det er en god idé at tage den med.  

Aktiviteter

I jernalderlandsbyen har vi opsat jernalderlege til fri afbenyttelse. I kan også leje en aktivitetskurv i butikken for 50 kr. Med aktivitetskurven i hånden kan I grutte korn til mel, spille Mølle og Hnefatafl, slynge armbånd ved hjælp af garn og sten, samt få informationer om jernalderlandsbyen og -tiden.

I går selv rundt i landsbyen og hygger jer med aktiviteterne. Hvis I har brug for det, kan I altid få råd og vejledning til aktiviteterne i butikken. Der kan også være frivillige i landsbyen – de vil naturligvis også gerne hjælpe.

Events

I løbet af året holder vi adskillige events med forskellige temaer.   

Se aktivitetskalenderen her

Butikken

Indgang, håndværk og hygge

Butikken er indgangen til landsbyen, men den er også et sted, hvor man kan købe en kop kaffe eller en is, hvis man er på tur i den dejlige ådal. Man er selvfølgelig også velkommen til at købe nogle af vores skønne souvenirs uden at besøge landsbyen.   
Landsbyens frivillige producerer og leverer jævnligt store og små håndlavede ting til butikken. Her finder du bl.a. historisk relaterede ting til dig selv, men også håndlavede “jernalder”-brugs,- og pyntegaver til både børn og voksne. Så tag et kik på vore hylder, og få en snak med den frivillige butikspasser.    
Kig indenfor, vi glæder os til at se dig!